top of page
6G7A9610-1-3.jpg

Samen met paarden

Heart2Heart benadering

Soul work

Paarden zijn een bijzonder element in onze programma's. Het samen met paarden vormgeven van een deel van het programma met Warriors, is een bewuste keuze. Wij werken vanuit systemische opstellingen met Paarden. Zij wijzen ons op een diep zielsniveau de weg naar heelheid. Ze helpen ons om onze geest te verbinden met ons hart en onze handen. In zachtheid geven paarden kracht om naar binnen te kijken. Ze nodigen ons uit om ons open te stellen en ons pad naar recovery en heelheid te beginnen. Paarden hebben een diep innerlijk weten, een diepgaande en zachte, doch duidelijke manier,  om ons te laten zien wat ons pad kan zijn.

 

Paarden zijn speciale leraren en sterke healers. Ze luisteren met hun hart, hun hele wezen, hun ziel en hun geest. Voor ons is het tijd om te luisteren naar het gefluister van de paarden.

 

Bij de inzet van paarden in onze programma's gaat het om 

 

Heart2Heart:

H E A R T

Holistic

we kijken naar het geheel, vroeger, nu en toekomst, je hele leven.

 

Equal

we zijn allemaal gelijk in het leven. Wij, als begeleiders weten niet meer of beter. Samen kijken we naar dat wat zich aandient. 

Authentic

alleen als we onszelf toestaan ​​om te zijn wie we zijn, kunnen we echt groeien, verbinden, helen en geluk vinden.

 

Roots

om onze patronen, ons systeem en wat ons tegenhoudt om een ​​gelukkig en bevredigend leven te leiden, te begrijpen, kijken we naar de wortels en de wortels van de wortels.

 

Trust

om de beslissing te nemen om het authentieke leven te leiden dat je wilt, om geluk, liefde en verbinding te vinden, is moed en vertrouwen nodig.

Vertrouwen in je waardigheid, vertrouwen in jezelf, vertrouwen in het proces en vertrouwen in die sprong in het diepe en de uitkomst ervan. We hechten veel waarde aan het vertrouwen dat wij en de paarden van onze deelnemers krijgen om echt de drempel over te stappen om zich open te stellen, het uit te houden, te delen en te zijn.

 

2

two en to

een setting waarin harten verbinden en opengaan van de ene naar de andere. Een blik naar buiten en naar binnen, een blik op het heden en de toekomst, een blik op het heden en het verleden. 

H E A R T

Hero's Journey

wanneer we de roep naar avontuur (Call to Adventure) niet meer negeren en klaar zijn om die drempel over te gaan, is het moment waarop we onszelf echt toestaan ​​om te transformeren in de persoon die we bedoeld zijn te zijn.

Exciting

het is best opwindend en spannend om met een paard in een arena te stappen en met hen op zielsniveau te werken. Je hoeft geen enkele ervaring of kennis te hebben met paarden. Angst voor een paard is ook echt geen probleem. 

All including
alles is welkom en alles kan zijn, je bent welkom met alles wat je draagt.

Reimagining

durf te dromen, durf te denken aan wat je gelukkig maakt, wat je zingeving geeft, een doel geeft, een stap vooruit helpt te zetten.

Tribe
paarden verbinden zich met ons op zielsniveau en raken ons diep met hun aanwezigheid, wijsheid en liefhebbende harten. Paarden vormen hechte kuddes met elkaar om te kunnen (over)leven. Er zijn hechte vriendschappen en familiebanden. Wij, mensen, hebben net zo hard een 'kudde' nodig voor ons bestaan. Dit uit zich in het vinden en hebben van je eigen Tribe. Met onze programma's, ontstaat een nieuwe Tribe. Wees welkom.

Heart2Heart-sessies openen deuren naar een gelukkiger, gezonder leven.
Onze rol is om naast onze deelnemers op een parallel pad te lopen en de inzichten en lessen van de paarden te vertalen.


 

27164102_1594732783949218_41919308218469
bottom of page