top of page
EcohBAGZTsezwVyIHAachA_edited.jpg
EcohBAGZTsezwVyIHAachA_edited.jpg

Het Bestuur

Clara Vrielink & Lynn Dressel

Let the beauty we love, be what we do. ~ Rumi

EcohBAGZTsezwVyIHAachA_edited.jpg
Het Bestuur

Clara Vrielink & Lynn Dressel

 

Let the beauty we love, be what we do ~ Rumi

Clara

Oprichter, Voorzitter en Secretaris 

Clara heeft meer dan 28 jaar ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van Human Resources, change management, training en coaching, het werken met teams, het coachen van leidinggevenden, managers en executives.
De laatste 12 jaar heeft Clara zich meer en meer toegewijd aan het werken met teams, individuen, groepen, families en veteranen, actieve militairen en First Responders met PTS, Trauma en Moral Injury. Clara woonde 3,5 jaar in de VS en heeft brede ervaring met het werken met veteranen met PTS en Moral Injury. Clara is een 200 h certified Hatha yoga teacher.

Lynn

Oprichter, Penningmeester

Tai Chi Easy en Yoga-instructeur, facilitator en ervaren in het begeleiden van expressieve elementen in het programma.

Lynn is een veteraan van het Amerikaanse leger. Lynn diende meer dan 10 jaar in het Amerikaanse leger en werd uitgezonden naar Irak. Lynn heeft in de VS als peer group counselor met Veteranen gewerkt en heeft brede ervaring met het werken met groepen met trauma. In het werk wordt gebruik gemaakt van kunst als een vorm van het tot uitdrukking brengen van thema's. Lynn combineert Tai Chi Easy met mindfulness en geeft yoga op een toegankelijke en uitnodigende manier.

Lynn is een certified 200 h Vinyasa Yoga Teacher.

Samen

Samen faciliteren we deelnemers bij hun zelfgroei, bij het vinden en volgen van het doel van hun ziel en hart.

Purpose, Servant Leadership en Daily Practice.

 

Als je je overweldigd voelt door de eisen van het leven, een zoektocht naar nieuwe zingeving in je leven hebt, maar niet weet hoe je verder moet gaan, een open mind en hart hebt om naar binnen te kijken voor groei, zet dan de  moedige stap en neem contact met ons op.

 

Onze manier van werken en wat we doen met Stichting Odysseus' Pad is gericht op het introduceren van hartverbinding, duidelijkheid en zelfmotivatie om de stappen te nemen die je in het leven wilt nemen om echt geluk (weer) te ervaren.

 

We leren je technieken om de emotionele stress van het dagelijks leven beter te beheersen.

 

Het leven draait om verbinding, kwetsbaarheid en authenticiteit.

Wij geloven sterk in het aangeboren vermogen van elke persoon om weer heel te worden, met alles wat we hebben meegemaakt en bij ons dragen.


 

bottom of page